top of page

Ons team

marleen2_edited.jpg

Marleen

Mijn naam is Marleen. Al meer dan 35 jaar werk ik in het kappersvak. Ik ben er super trots op dat mijn moeder mij het vak geleerd heeft, een echte vakvrouw. Voor mij is het kappersvak een heerlijk creatief vak dat nooit stil staat. We kunnen ons altijd blijven ontwikkelen en specialiseren. Zoals ik menig een al de oren van het hoofd gekletst heb over mijn nieuwe passie: eco producten! Daarbij of daardoor heb ik mij verder geschoold in het krullen knippen en adviseren. Fantastisch dat we steeds 'groener' gaan werken en zo ook ons steentje bijdragen aan een plastic vrij en schoner milieu. 

melanie.jpg

Melanie

Mijn naam is Melanie. Ik ben 26 jaar en woon in Groningen. Van jongs af aan wist ik eigenlijk al wat ik wilde worden en vond het geweldig om anderen hun haar mooi te maken. Het was dan ook voor niemand vreemd dat ik na de middelbare school de kappersopleiding ging doen.

Doordat ik erg veelzijdig ben opgeleid kunt u eigenlijk voor alles bij mij terecht.

Een van mijn grootste passies binnen het kappersvak is het knippen/scheren van toffe mannenkapsels. 

​Ik vind het ook erg leuk om iemand weer blij te maken met een mooie kleur, met name folies/ highlights zetten is een van mijn favoriete bezigheden.

bottom of page